Bulgarije is een veelzijdige bestemming, die op vakantiegebied zo veel te bieden heeft, dat het bijna onmogelijk is om het in een brochure of website op te noemen. Als Bulgarije specialist weten wij dit als geen ander. Daarom bieden wij naast onze bestaande reizen ook speciaal op maat gemaakte reizen of reizen met een eigen thema als uitgangspunt. Zo kunt u tijdens uw vakantie juist datgene zien en doen waar u het meest in bent geïnteresseerd, maar dan in het gezelschap van medereizigers die uw passie delen. Denkt u hierbij aan creatieve, culinaire, actieve of avontuurlijke reizen, maar ook aan reizen die u dicht bij de natuur brengen, zoals paardrijden, vogels kijken, vissen, wandelen, fietsen of een berg beklimmen.

Wellicht kiest u voor een reis die Bulgarije van een totaal andere kant laat zien en met een uniek thema zoals de Bulgaarse folklore, de authentieke ambachten, handwerken en kledingdrachten, de mooie kloosters en kerken, de prachtige fresco's en iconen, de Byzantijnse, Romeinse en Thracische kunst en de vele bijzondere Bulgaarse tradities en festivals, zoals het Rozenfestival, het Kukeri festival, Trifon Zarezan, Gergiovden en veel meer. Ook voor de liefhebbers van folklore muziek en dans kunnen wij prachtige reizen samenstellen, waar u onder de begeleiding van professionele docenten de kneepjes van het Bulgaarse lied en dans kunt leren.

Of misschien wilt u een reis speciaal gemaakt voor uw familie of vriendengroep, sportvereniging of hobbyclub. Heeft u zelf uitgesproken ideeën voor de invulling van uw reis? Hoe gek uw wens maar ook mag lijken, wij kijken er niet van op, maar laten het in vervulling gaan.

Wilt u ook een reis op maat? Neem dan gerust contact met ons op.