Reizigers:  Leny
Reis: 12-daagse rondreis 'Beleef Bulgarije'
Plaatsen: Koprivshtitsa, Veliko Tarnovo, Kazanlak, Plovdiv, Bansko, Rozhen, Sofia
Reisdata: 18-09-23 t/m 29-09-23


Hoi Larisa,

Het is voor mij een geweldige reis geweest.
Vooraf alle informatie tot in de puntjes verzorgd en zo persoonlijk.

Maria was een geweldige reisleidster. Niet alleen een sprekende encyclopedie, maar ook correct en verzorgde ook alles tot in de puntjes. Hield alles goed in de gaten. Aandacht voor iedereen. Probeerde ons zo veel mogelijk van haar land te laten zien en genieten.
Het programma zat goed in elkaar. Een vol programma maar afwisselend. Maar niet te belastend. En Maris gaf ons alle tijd. Ook de afstanden waren geen probleem. Bulgarije heeft veel cultuur en daar hebben we volop van kunnen genieten en met eigen ogen gezien en geproefd. Ik heb genoten van deze reis. Het was heel anders dan eind jaren 90 in de communistische tijd. Ik herken natuurlijk de gebouwen uit die tijden nu wat er allemaal leeg staat van huizen, fabrieken en gebouwen en de grote communistische standbeelden en muurschilderingen/tekeningen.

Onze chauffeur Boyan was ook geweldig. Zorgzaam, correct, vriendelijk, geweldige rijstijl. Voelde ons veilig in de bus bij hem. Goede bus, ook altijd schoon.
Hotels waren allemaal goed. De een iets beter dan de anderen, maar vooral de familie hotels hebben ook echt sfeer. Ook fijn dat we bijna altijd in de plaats dicht of in het centrum zaten.
Zelf had ik het fijner gevonden als we nog een dag langer in Sofia zouden zijn. Ik weet had er enkele dagen bij kunnen boeken, maar daar heb ik niet aan gedacht.

Voor mij een geweldige reis geweest en al aan veel mensen jullie website al doorgegeven.

Jij en je man, Frank, bedankt voor alle goede zorgen om deze reis tot ieders tevredenheid op terug te kijken.
Althans geldt dit zeker voor mij.!

Vriendelijke groet,

Leny Hendriks